За нас - Магазин за цветя Цветето

За нас

При нас – Cveteto.eu – може да се докоснете до красотата на цветята, представена по един различен и вдъхновяващ начин. Зарадвайте близките си, омайте любимите си и засвидетелствайте уважение на партньорите си с нестандартен или изтънчен букет, артистична аранжировка, стилна кошница от свежи и декоративни цветя или панер с плодове и напитки.

Ние от Cveteto.eu ще доставим избраните от вас продукти до посочения от вас град – Плевен, София, Троян, Ловеч, Бургас и Пловдив.

Може да избирате между три вида доставка:

·         Доставка Стандарт – 5.00лв. – това е доставка, която не е за същия ден на поръчката, а за посочена от вас дата. Най-ранната дата за доставка е на другия ден. 

Моля, изберете часови интервал, в който да бъде извършена вашата поръчка: от 9.00 – 12.00h;   12.00 – 17.00h; 17.00 – 19.00h.

·         Доставка Експрес – 8.00лв. – това е доставка, която се извършва в рамките на същия ден, в който сте направили своята поръчка.

Моля, изберете часови интервал, в който да бъде извършена вашата поръчка: от 9.00 – 12.00h;   12.00 – 17.00h; 17.00 – 19.00h.

·         Доставка Избор – 20.00лв. – до населено място, което е извън нашия списък с градове. Този избор на доставка не може да бъде извършен в същия ден на поръчката, а най-рано за другия ден. За да се възползвате от тази услуга е необходимо да направите своята поръчка до 16.00h. Необходимо е да направите запитване за този вид доставка.

Доставката на букет цветя, аранжировка или кошница в желания от вас град се извършва от локален флорист, което гарантира качеството и свежия вид на избрания продукт.

При възникнали въпроси, може да се свържете с нас на телефон: 0889/ 375 666 или

да използвате формата за запитване в раздел „Контакти“.

С комплименти!

Cveteto.eu