Условия за ползване

Условия за ползване

При нас – Cveteto.eu – може да се докоснете до красотата на цветята, представена по един различен и вдъхновяващ начин. Зарадвайте близките си, омайте любимите си и засвидетелствайте уважение на партньорите си с нестандартен или изтънчен букет, артистична аранжировка, стилна кошница от свежи и декоративни цветя или панер с плодове и напитки.

Ние от Cveteto.eu ще доставим избраните от вас продукти до посочения от вас град – ПлевенСофияТроянЛовечБургас и Пловдив.

В Cveteto.eu приемаме вашите он-лайн поръчки за доставка на букети, аранжировки и кошници с цветя денонощно - 7 дни вседмицата, 365 дни в годината. Поръчките на цветя се приемат от страната и чужбина и се изпълняват на територията на България в посочените градове в нашия он-лайн магазин.

Може да избирате между три вида доставка:

·         Доставка Стандарт – 5.00лв. – това е доставка, която не е за същия ден на поръчката, а за посочена от вас дата. Най-ранната дата за доставка е на другия ден. 

Моля, изберете часови интервал, в който да бъде извършена вашата поръчка: от 9.00 – 12.00h;   12.00 – 17.00h; 17.00 – 19.00h.

·         Доставка Експрес – 8.00лв. – това е доставка, която се извършва в рамките на същия ден, в който сте направили своята поръчка.

Моля, изберете часови интервал, в който да бъде извършена вашата поръчка: от 9.00 – 12.00h;   12.00 – 17.00h; 17.00 – 19.00h.

·         Доставка Избор – 20.00лв. – до населено място, което е извън нашия списък с градове. Този избор на доставка не може да бъде извършен в същия ден на поръчката, а най-рано за другия ден. За да се възползвате от тази услуга е необходимо да направите своята поръчка до 16.00h. Необходимо е да направите запитване за този вид доставка.

Доставката на букет цветя, аранжировка или кошница в желания от вас град се извършва от локален флорист, което гарантира качеството и свежия вид на избрания продукт.

При възникнали въпроси, може да се свържете с нас на телефон: 0889/ 375 666 или

да използвате формата за запитване в раздел „Контакти“.

Условията на ползване при разплащане

1. Телеграфен пощенски запис:

Получател: Кристина Ивайлова Георгиева

Адрес: гр.Плевен 5800, ул.Сан Стефано 7

Телефон: 0889/375 666

Забележка: Телеграфният пощенски запис пристига в рамките от 2 до 4 часа. Изпълнението на поръчката започва след получаване на пощенския запис!

2. Western Union или MoneyGram:

Получател: Кристина Ивайлова Георгиева

Адрес: гр.Плевен 5800, ул.Сан Стефано 7

Телефон: 0889/ 375 666

Забележка: След като осъществите превода е необходимо да направите обратна връзка на телефон 0889/ 375 666  или на e-mail: info(@)margaritaflowers.eu  като посочите следните данни: името на изпращача, контролния номер на превода, страната, сумата и вид валута за получаване.

3. Наложен платеж по куриер  при доставка:

Използваме собствени локални куриерски услуги

4. Паричен превод с Еконт Експрес ООД

Използваме услугите на куриерска компания Еконт Експрес ООД

5. Банков превод:
Може да направите банков превод в полза на Маргарита Флауърс ЕООД
Банка    - Банка ДСК
IBAN      - BG37STSA93000017208582
BIC       - STSABGSF
Фирма   - Маргарита Флауърс ЕООД
След като направите банковия превод е желателно да изпратите копие от документа  на e-mail: info(@)margaritaflowers.eu  /махнете скобите/

Важно: Плащането по банков път, Western Union или MoneyGram се извършва един ден преди получаване на поръчката.

С комплименти!

Cveteto.eu