Условия за ползване - Магазин за цветя Цветето

Условия за ползване

Условия за ползване

При нас – Cveteto.eu – може да се докоснете до красотата на цветята, представена по един различен и вдъхновяващ начин. Зарадвайте близките си, омайте любимите си и засвидетелствайте уважение на партньорите си с нестандартен или изтънчен букет, артистична аранжировка, стилна кошница от свежи и декоративни цветя или панер с плодове и напитки.

Ние от Cveteto.eu ще доставим избраните от вас продукти до посочения от вас град – ПлевенСофияТроянЛовечБургас и Пловдив.

В Cveteto.eu приемаме вашите он-лайн поръчки за доставка на букети, аранжировки и кошници с цветя. Поръчките на цветя се приемат от страната и чужбина и се изпълняват на територията на България в посочените градове в нашия он-лайн магазин.

Може да избирате между три вида доставка:

·         Доставка Стандарт – 5.00лв. – това е доставка, която не е за същия ден на поръчката, а за посочена от вас дата. Най-ранната дата за доставка е на другия ден. 

Моля, изберете часови интервал, в който да бъде извършена вашата поръчка: от 10.00ч. – 13.00ч.;            13.00ч. – 18.00ч.

·         Доставка Експрес – 8.00лв. – това е доставка, която се извършва в рамките на същия ден, в който сте направили своята поръчка.

Моля, изберете часови интервал, в който да бъде извършена вашата поръчка: от 10.00ч. – 13.00ч.;            13.00ч. – 18.00ч.

·         Доставка Избор – 20.00лв. – до населено място, което е извън нашия списък с градове. Този избор на доставка не може да бъде извършен в същия ден на поръчката, а най-рано за другия ден. За да се възползвате от тази услуга е необходимо да направите своята поръчка до 16.00h. Необходимо е да направите запитване за този вид доставка.

Доставката на букет цветя, аранжировка или кошница в желания от вас град се извършва от локален флорист, което гарантира качеството и свежия вид на избрания продукт.

При възникнали въпроси, може да се свържете с нас на телефон: 0879/ 345 779 или

да използвате формата за запитване в раздел „Контакти“.

При не наличие на определен вид или цвят цветя и аксесоари, участващи в състава на избрания от вас продук, екипът от аранжори си запазва правото да прави замени според своите професионални компетенции.

С комплименти!

Cveteto.eu